Voor wie?

Je kan de thema's al huren vanaf 1 persoon. Het thema unicorn of wellness is momenteel te huur voor maximum 10 kindjes en het thema superhelden voor maximum 4 kindjes. De tentjes zijn geschikt voor kindjes vanaf 4 jaar, er is geen maximum leeftijd. Als mama en papa zich nog een keertje jong willen voelen, niemand dat je tegen houdt! Ideaal dus als gezinsfeestje!

Kostprijs

De prijs per tentje kost 25 euro. Hierbij huur je het materiaal dat bij het thema beschreven is. 

Er kunnen nog activiteiten bij gekocht/gehuurd worden om zo een onvergetelijk slaapfeestje te creëren. Denk aan een make up set of een cupcake mix. Er kan ook een ontbijt voorzien worden (pannenkoeken) dat je zelf nog moet maken. Een bord en bestek zit al bij in de verhuur van het tentje zelf. De prijzen hiervoor staan ook bij het thema uitgelegd.

Hoeveel plaats heb je nodig?

Elk tentje is ongeveer 1 meter breed en 1m90 lang, dan moet er nog een tafeltje voor en er zijn ook tapijtjes. We rekenen per tentje om 2 m² plaats te hebben.

Verhuur

Om exact af te spreken wat je wil huren, stuur je best een bericht via mail (tipifunwesterlo@gmail.com) of via WhatsApp of door te bellen (+32477707144).

U kan het afhalen en weer terugbrengen op ons adres, Olenseweg 116, 2260 Westerlo. 

Er is ook een optie dat het geleverd en weer opgehaald wordt voor u, dit voor een meerprijs van 1 euro per km. Als u helemaal geen zorgen wil, kan het ook opgesteld worden voor 10 euro meer. 

Mooi weer

De tentjes zijn gemaakt voor binnen, ze mogen dus absoluut NIET buiten gebruikt worden om mee te spelen!